Alpha parket,

interieur & schrijnwerkerij

 

                        Jaak Moors bvba

 

info@alpha-moors.be tel 089/35 86 62 Bosdel 44a 3600 Genk  
 
BEL NU 089/358662     MAIL ONS NU

Maatwerk interieur

 

U kan bij ons terecht voor de uitvoering van uw eigen idee of het ontwerp van uw interieurarchitect. Of ontdekt u liever hoe wij het zien?

 

Elk meubel wordt volledig op maat en volgens uw wensen gemaakt. De uitgebreide keuze aan duurzame en kwaliteitsvolle materialen en kleuren gecombineerd met totale flexibiliteit qua afmetingen en stijlen zorgen ervoor dat elk meubel uniek is. Wij streven naar perfectie en hebben oog voor detail. Wij staan garant voor hoogstaande kwaliteit en vakmanschap.Geen dagelijks voorgeschotelde kasten die je zo uit een catalogus kan plukken, maar eigenzinnige creaties die beantwoorden aan uw persoonlijke eisen.

 

Keukens, ingebouwde maatwerkkasten in slaapkamers, burelen, dressings, bergings enz. ... Opbergruimte mag geen probleem meer zijn. Alles gebeurt in eigen beheer, van ontwerp tot plaatsing.

 

Naast dit allemaal plaatsen wij ook gyproc wanden en verlaagde plafonds. Gyproc is een gemakkelijke, snelle en betaalbare oplossing voor wie tijdens verbouwingen extra muren wil plaatsen of wanden op een propere manier wil afwerken.

 

Kom gerust eens op bezoek in onze toonzaal of contacteer ons voor meer informatie over maatwerk interieur.

 

 

 

 

                                             info@alpha-moors.be tel 089/35 86 62 fax 089/35 38 26 Bosdel 44a 3600 Genk